I TRE ENKLA STEG KAN DU HYRA FÖRRÅD I NYKÖPING SOM PASSAR FÖR JUST DITT BEHOV

Vårt förrådshotell, sk self storage, Lager för alla i Nyköping erbjuder dig en stor variation av förråd. Alla förråd är väl anpassade för alla typer av förvaring- och magasineringsbehov. Välkommen till oss för att hyra förråd i Nyköping!

1. VÄLJ STORLEK PÅ FÖRRÅD.

Börja med att bestämma vad för storlek på förråd du behöver. Våra förråd i Nyköping finns i storlekarna 3 – 15 kvm med en takhöjd på 2,7 meter. Genom vår storleksguide får du hjälp att välja den storlek på förråd som passar för ditt behov.

2. BOKA FÖRRÅD.

Nu när du vet mer om vad för behov av lagringsutrymme du har så är det dags att boka förråd. Du kan boka förråd i Nyköping antingen genom att ringa oss, 070-617 28 00 eller genom att skicka e-post. Din bokning är preliminär och blir bindande först när kontraktet skrivs på.

3. DAGS ATT FLYTTA IN DINA SAKER.

När du har bokat förråd och kontraktet är underskrivet så är det dags att flytta in i vårt förrådshotell i Nyköping. Du får en kod som används varje gång du vill ha tillgång till ditt förråd, 06:00 – 22:00 året om. På plats finns pirra, pallyft och lastvagn att låna för att underlätta för dig att lasta in dina saker. Välkommen till vår self storage i Nyköping – förrådshotell för alla behov!